Bota

Qoftet ishin djègëse, klienti grùshton shitësin (Video)

Grushta ndaj shitësit vetëm për shkak se qoftet e papërpunuara ishin djegëse. Ngjarja ka ndodhur në qytetin Afyonkarahisar në Turqi. Klienti kishte porositur qofte të papërpunuara ose siç njihen në Turqi “Cig Kofte”, por me arsyetimin se ishin djegëse nisi debatin me shitësin.

Por gjakrat u ndezën dhe klienti, që dyshohet se ka qenë i dehur, nisi të sulmojë fizikisht shitësin. Pas incidentit, klienti pagoi faturën sikur të mos kishte ndodhur asgjë, ndërsa shitësi la punën. Momenti i incidentit u fiksua nga kamerat e sigurisë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: