Lajme

Do të vinin me autobus në Durrës, Bllokohen në portin e Brindisit një sasi eurosh

Një sasi parash cash, prej 70 mijë eurosh të padeklaruara që ishin gati të transferoheshin në Shqipëri janë bllokuar në portin e Brindisit.

Ato u zbuluan nga personeli i Agjencisë Doganore dhe Guardia di Finanza brenda një dere në shkallët e hyrjes së një autobusi linje. Eurot, të cilat ishin paketuara në një zarf ishin fshehur brenda kutisë së improvizuar. Automjeti po nisej për në Durrës, teksa shoferi u ndalua nga policia italiane.BW

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: