Lajme

Kryebashkiaku Dritan Leli uron besimtarët myslimanë: Gëzuar Fitër Bajramin!

Zoti t’ju ketë pranuar sakrificën dhe lutjet, të gjithë atyre që agjëruan në muajin e shenjtë të Ramazanit. E mira, durimi dhe mbrojtja e Zotit qofshin në zemrën e çdo besimtari mysliman.

Siç bëtë në agimet e perëndimet e një muaji, gëzojuni sot tryezës së bashku! Gëzuar Fitër Bajramin!

Nga Xhamia e Plumbit, me përfaqësuesit e Myftinisë, Gëzuar Fitër Bajramin!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: