Lajme

Mbyllet nga ISHSH Vlorë një degë e bankës së nivelit të dytë, Del pozitiv një prej punonjësve

Mbyllet nga ISHSH Vlorë një degë e bankës së nivelit të dytë  në Vlorë. Shkak konfirmimi pozitiv me covid 19 i një prej punonjësve të bankës.

Për punonjësit e tjerë  do të kryhet tamponi dhe pritet përgjigja në se ka të tjerë persona të infektuar. Banka do të qëndrojë e mbyllur deri në një momen të dytë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: