Lajme

Në ditën e tretë të pastrimit tre ditor, nën drejtimin e Prefektit z. Flamur Mamaj sëbashku me Zv. Ministren e Turizmit dhe Mjedisit Znj. Vilma Bello

Në ditën e tretë të pastrimit tre ditor, nën drejtimin e Prefektit z. Flamur Mamaj sëbashku me Zv. Ministren e Turizmit dhe Mjedisit Znj. Vilma Bello.

U angazhuan gjithë institucionet dhe shkollat në rang qarku, të koordinuar nga grupi i punës së Institucionit të Prefektit dhe dhanë kontributin e tyre me mjete firmat Elmazaj dhe Gjikuria.

Pastrimi u zhvillua në gjithë qarkun Vlorë, sipas hartëzimit dhe përcaktimit të hotspoteve problematike, e si rezultat u mblodhën 1053 thasë dhe 20 ton mbetje të ndryshme.

Kujdesi ndaj mjedisit është detyrim moral dhe ligjor, mjafton të bashkëpunojmë!

Kushdo nga ne ka në dorë të japë kontributin e tij, për një mjedis të çliruar nga ndotjet!

Le të vazhdojmë kështu, në mënyrë të tillë që të edukojmë edhe brezat në vazhdim me dashuri për natyrën e jetën! Pastrimi vazhdon në ditët në vijim…

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close