Lajme

Shoqërohet 34-vjeçari me origjinë shqiptare në Itali, detaje

Një 34-vjeçar me origjinë shqiptare është vënë nën p rangat e policisë pasi a kuzohet se j oshte fëmijët dhe u zhvaste para duke i k ërcënuar se do t’u tregonte prindërve gjithçka.

Mësohet se shqiptari i a rrestuar përdorte një platformë online për të krijuar miqësi të reja, ai joshte v iktimat. Mësohet se bënte veprime të pahijshme me djemtë dhe k ërcënonte se do të zbulonte h omosek sualitetin e tyre, ndaj në këmbim të heshtjes kërkonte para.

H etimi për të filloi pasi një 16-vjeçar tërhoqi 2700 euro nga llogaria e nënës së tij pa i treguar se çfarë po ndodhte. Kur mendoi se ishte çliruar nga m akthi i k ërcënimeve, mori kërkesa të tjera për para përmes aplikacionit WhatsApp. Në atë moment djali vendosi ta d enonconte në p olici. Nga h etimet rezultoi se shqiptari kishte përfituar 10 mijë euro nga një djalë tjetër nëpërmjet presionit të vazhdueshëm.

Paratë e zhvatura ishin paguar në llogari të ndryshme të qarkut elektronik paysafecard, në emër të palëve të treta por në përdorim nga shqiptari, identiteti i të cilit nuk është bërë i ditur. Në përfundim, 34-vjeçari u a rrestua dhe do të dalë para gjykatës për zhvatje dhe veprime të p aligjshme ndaj të m iturve.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: