fbpx
Lajme

SPAK çon në gjykatë tre persona, mes tyre dhe pritësin e ngarkesës Gentian Malindi

Prokuroria e Posaçme Anti-korrupsion (SPAK) , ka përfunduar hetimet për d osjen e 137 kg k ok ainë të ardhur nga Pireu i Greqisë dhe e sekuestruar në portin e Durrësit.

Për sasinë e k okainës SPAK ka dërguar në gjykatë 3 persona, mes tyre dhe të dyshuarin si pritës i ngarkesës, Gentian Malindi, i cili aktualisht ndodhet në k ërkim policor.

Dy personat e tjerë për të cilët SPAK ka mbyllur hetimet dhe ka dorëzuar d osjen në gjykatë  janë Adrian Bega dhe Altin Myslihaka punonjës i portit, të cilët janë aktualisht të ar restuar.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button