Lajme

Vlorë, Zjarr në vendin e shenjtë, flakët përfshijnë pjesën e shpatit të kodrës Kuzum Baba (VIDEO)

Ditën e sotme data  (29 gusht 2022) ka rënë zjarr në vendin e shenjtë për të gjithë besimtarët bektashi në Kuzum Baba.

Një vatër aktive zjarri është raportuar nga qytetarët në Kuzum Baba në Vlorë. Vatra e zjarrit ka rënë në pjesën e shpatit të kodrës, në pjesën e rrugës që njihet si shkallaret, ose ndryshe shkallët që kalojnë qytetarët dhe vijon të përhapet me shpejtësi si rrjedhojë e erës. Në atë zonë ka edhe banesa, janë rreth 10 shtëpi, të cilat rrezikoheshin nga flakët.

Paraprakisht dyshohet për zjarrvënie të qëllimshme nga persona të paidentifikuar. Zjarrfiksit e Vlorës shkuan në mënyrë urgjente për fikjen e zjarrit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close