Lifestyle

Disa foto se si u festuan Krishtlindjet nëpër botë

Për shumë njerëz në botë festimi i Krishtlindjeve fillon ditë apo edhe javë para pragut të apo ditës së Krishtlindjeve.

Pjesa më e madhe e botës së krishterë ka festuar Krishtlindjet, duke marrë pjesë në meshat e shërbimeve fetare që mbahen në mbarë planetin për të shënuar lindjen e Jezusit.

Ndërsa në Australi në Sydney tani është kulmi i verës, duket se të gjithë qytetartë e këtij vendi e kanë pritur Krishtlindjen në plazh me kostume dhe kapele të kuqe, simbol i festës. Ndërkohë në Vietnam festa është e mbushur me plot ngjyra. Në Sarajeve është momenti për tu lutur,ku kardinali Vinko Puljic jep fjalimin e tij të lutjes gkatë mesnatës së Krishtlindjes në katedralen kryesore të Sarajevës.

Ja dhe disa fotot e veçanta se si bota festoi këtë ditë të shënuar feste.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close