fbpx
Lifestyle

Leximi ne errësirë! Kjo enigmë është një nga më të vështirat, vini në provë inteligjencën tuaj

Leximi në errësirë Noe dhe gruaja e tij Ema ishin ulur në dhomën e familjes së tyre. Ndërsa Noe po shikonte TV, Ema po lexonte. Në orën 11 të mëngjesit pati një ndërprerje të energjisë, kështu Noeja shkoi në shtrat, por Ema vazhdoi të lexonte.

Pa dritë në dhomë, si mund të vazhdonte Ema të lexonte?

Përgjigjia: Ema është në gjendje të lexojë në errësirë sepse është e verbër dhe po lexon në gërsheta.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button