Lifestyle

Mësoni si ta lani xhupin me pupla në shtëpi (Video)

Larja e xhupave të zakonshëm mund të bëhet edhe në makinën larëse të rrobave, por kur bëhet fjalë për xhupin me pupla është e vështirë sepse duhet të kesh kujdes. Në të vërtetë kjo është sfida për të gjitha gratë, pasi gjatë larjes me lavatriçe puplat ngjiten njëra me tjetrën duke e kthyer larjen në një stres. Me ndihmën e këtij truku, nuk keni se pse të shpenzoni më para dhe kohë. Xhupi juaj do të jetë i pastër dhe puplat do jenë njësoj si herën e parë që ju e keni blerë.

Vendosni xhupin në lavatriçe dhe zgjidhni programin e larjes me dorë në temperaturë minimale 30 gradë. Futni brenda më lavatriçe 2 topa tenisi dhe mbyllni derën e saj. Sipas dëshirës mund të zgjidhni larës të lëngshëm ose detergjent pluhur. Mos e nxirrni menjëherë pas larjes, por bëni shpëlarje të dyfishtë me numër minimal xhirimesh të centrifugës. Për të më tepër ndiqni videon e mëposhtme.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button