Teknologji

Këta “Taxi Fluturues” janë e ardhmja e transportit (Video)

Këta janë taxi-t më të ri që po promovohen në Paris të Francës. Taxi, përndryshe i quajtur “Bubble Taxi”, janë pasije elektrike që përdor krahët e tij për të udhëtuar nëpër ujë. “Taxi fluturues” është ndërtuar në mënyrë që ruhet më shumë energji dhe më pak zhurmë, raporton “Daily Mail Video”. Mund të ec deri në 20 kilometër për orë. “Bubble Taxi” ka filluar të projektohet edhe në Zvicër dhe Amerikë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close