Teknologji

Zuckerberg del edhe me një vendim rreth “Facebook”-ut

Facebook po mbyll sistemin e njohjes së fytyrës që etiketon automatikisht përdoruesit. Kjo kompani ka fshirë gjurmët e fytyrës së më shumë se 1 miliard njerëzve, shkruan Daily Mail.

Përafërsisht 640 milionë përdorues aktivë të përditshëm kanë zgjedhur këtë, ku si rezultat i ndryshimit, ai nuk do të njohë më automatikisht fytyrat e njerëzve në foto ose video.

Përdoruesit gjithashtu nuk do të jenë më në gjendje të sugjerojnë një etiketë për një person dhe sistemi që ai përdor për të verbrit dhe ata me shikim të dëmtuar do të ndikohet gjithashtu nga ky vendim.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close