Categories Kuzhina

Farma Sotira, alternativë dhe vlerë e shtuar në ofrimin e kulinarisë shqiptare

Farma Sotira, e ndodhur në rrugën kombëtare Leskovik-Ersekë është një tjetër shembull se si me punë dhe vendosmëri mund të krijohet një atraksion turistik në një zonë të bekuar me bukuri natyrore. Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, publikoi sot pamje nga  Farma Sotira, duke e cilësuar atë një alternativë dhe vlerë të shtuar, në ofrimin e kulinarisë shqiptare, shijes dhe eksperiencës shqip.

“Farma Sotira” është konceptuar për t’iu dhënë një kënaqësi dhe relaks, që vetëm natyra mund të ta ofrojë. Farma ofron akomodim në shtëpizat e drurit me të gjitha kushtet e nevojshme bashkëkohore dhe ushqimi bio i rritur në fermë dhe i përgatitur në praninë e vizitorëve. Çdo gjë e përgatitur me dru zjarri, në saç dhe zgarë.

Në këtë agroturizëm mund të shijoni verën dhe rakinë e përgatitur në mënyrë tradicionale, si dhe peshkun e freskët i cili do të kapet dhe përgatitet në praninë tuaj. Por mbi të gjitha vizitorët shijojnë pamjen të mrekullueshme që të ofron lugina që ndahet mes përmes nga rrjedha e burimit akull të ftohtë.

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Lexoni Gjithashtu

Categories Kuzhina

Kjo picë e shijshme nuk do ju shëndoshë

Nëse hani shpesh pica dhe dëshironi të hiqni qafe sasinë e tepërt të karbohidrateve, kjo…

LEXO ME SHUME
Categories Kuzhina

Video/ Tavë me makarona

Recete nga znj Eneida Përbërësit 300 gr makarona 200 gr mish të grirë 2 qepë…

LEXO ME SHUME
Categories Kuzhina

Qofte me pure patate në furrë…

Qofte me pure patate në furrë . Përbërësit: Për purenë: 1 kg patate 1 gotë…

LEXO ME SHUME
Categories Kuzhina

Qofte me patate

Nuk kanë stinë apo vakt, recetat me qofte janë ‘të mirëpritura’ çdoherë në shtëpitë tona.…

LEXO ME SHUME
Categories Kuzhina

Lulelakër në furrë me salcë beshamel nga zonja Albana

Lulelakër në furrë me salcë beshamel Përbërësit: 1 kg lulelakër 2 lgj gjalpë 3 lgj…

LEXO ME SHUME