Lajme

Prangoset në Belgjikë kryedispeçeri i Portit të Durrësit

Kryedispeçeri në Portin e Durrësit, Shefki Keci, është arrestuar në Belgjikë.

Ai është arrestuar për llogari të drejtësisë italiane.

Gjithashtu mësohet se arrestimi i tij është bërë më datë 13 nëntor, pasi Keci rezultonte se ishte ende në kërkim nga autoritetet italiane.

Ndërkohë ende nuk ka informacione rreth arsyes së arrestimit të tij dhe arsyes së kërkimit nga drejtësia italiane.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close