fbpx
Lajme

Seanca për Zani Çaushin, merret vendimi për administrimin e dosjes

Ish-kreu i ban dës së Vlorës, Zani Caushi, i dë nuar me bu rgim të përjetshëm, është rishfaqur sërish në dyert e Gjykatës së Korçës, mëngjesin e kësaj të enjteje, pas shtyrjes së seancës në datën 19 Tetor ku nuk u paraqit një prej përfaqësuesve të bu rgut.

Seanca e sotme përkon me seancën e hapjes së gjykimit nga ku paraqiten palët dhe kërkesat e tyre për prova. Zani Caushi i është rikthyer proceseve gjyqësore për të përllogaritur saktë ditët e vuajtjes së dënimit që prej momentit të arrestimit fillestar e deri në këtë periudhë.

Në fakt, Caushi ka kërkuar të lirohet nga bu rgu dy herë këtë vit.Njëherë për shkak se pretendonte se ka kryer 25 vite b urg dhe është rehabilituar duke shtuar faktin se ishte dhe familjar. Ai kërkoi lirim me kusht por u tërhoq.

Më pas ngriti tezën se duhet t’i njihen vitet në par aburgim dhe duhet të lirohet. Zani Caushi është i dë nuar me bur gim të përjetshëm teksa vuan dë nimin në bu rgun e Drenovës në Korçë

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button