Lifestyle

Syze të veshur nga maska, jo më

Të mbash një maskë do të thotë të marrësh frymë nga ajri i ngrohtë, i cili më pas mjegullon syzet. Fatmirësisht ka disa këshilla të mira se si të shmangni këtë të ndodhë ndërsa mbani maskë.

Syzet mjegullohen sepse ju thithni ajrin në maskën tuaj. Kjo bën që fryma e ngrohtë dhe e lagur të kaloj përmes disa hapjeve të vogla, duke përfshirë ato poshtë syve. Ajri i ngrohtë ngrihet dhe qëndron prapa xhamit të syzeve tuaja. Por jo më.

Ilaç enësh
Një këshillë e dobishme për të mos lënë mjegullën syzet tuaja është të përdorni ilaç enësh. Vendosni një pikë të vogël ilaçi tek xhami i syzeve dhe fërkojeni mirë duke përdorur një leckë pastrimi apostafat për xhamin e syzeve.

Shkumë rroje
Një pikë e vogël do të mjaftonte që problemit tuaj ti vijë fundi duke vepruar si më lart do të shpëtoni përgjithmonë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: