Categories Kuzhina

Recetë: Torte e njelmët me djathë dhe sallam

Surprizoni familjen me këtë ‘tortë’ interesante që nuk jeni mësuar ta hani. Përbërësit e nevojshëm:

brum i gatshëm

200 g sallam

200 g djathë të butë

2 vezë

rozmarina

Mënyra e përgatitjes:

Hapeni brumin e gatshëm në një tepsi më të vogël në mënyrë që skajet në fund ta mbyllin piten. Grini sallamin, bluajeni djathin, thyeni vezët dhe i përzieni të gjitha së bashku.

Mbushni byrekun, mbylleni me skajet e brumit dhe vendoseni pjesën e palosur në pjesën e poshtme për një pamje më të mirë. Sipër lyeni me vaj dhe shtoni sipër susam nëse keni dëshirë. Piqeni derisa të skuqet sipër dhe është gati për tu shërbyer kjo tortë e njelmët.

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Lexoni Gjithashtu

Categories Kuzhina

Kjo picë e shijshme nuk do ju shëndoshë

Nëse hani shpesh pica dhe dëshironi të hiqni qafe sasinë e tepërt të karbohidrateve, kjo…

LEXO ME SHUME
Categories Kuzhina

Video/ Tavë me makarona

Recete nga znj Eneida Përbërësit 300 gr makarona 200 gr mish të grirë 2 qepë…

LEXO ME SHUME
Categories Kuzhina

Qofte me pure patate në furrë…

Qofte me pure patate në furrë . Përbërësit: Për purenë: 1 kg patate 1 gotë…

LEXO ME SHUME
Categories Kuzhina

Qofte me patate

Nuk kanë stinë apo vakt, recetat me qofte janë ‘të mirëpritura’ çdoherë në shtëpitë tona.…

LEXO ME SHUME
Categories Kuzhina

Lulelakër në furrë me salcë beshamel nga zonja Albana

Lulelakër në furrë me salcë beshamel Përbërësit: 1 kg lulelakër 2 lgj gjalpë 3 lgj…

LEXO ME SHUME