Categories Opinion

“Ti je kundër Zotit”- Blogerja e seksit: Injorantët më shajnë, unë i shaj mbrapsht

Pse vriten shqiptarët/gratë?”- ishte kjo tema e diskutimit. Pjesë e panelit ishin Silvana Bushati, Isa Myzyraj dhe Zhaklin Lekatari, ku teksa Isai dhe Silvana patën përplasje në studio për mendimet e Silvanës kundër LGBTI, Zhaklin shpërtheu kundër aleancës së pastorit Akil Pano dhe imamit Ahmed Kalasë.

E pas kësaj deklarate, drejtuesi programit Ronaldo Sharka i thotë Zhaklinës se në YouTube, atë do t’a shajnë dhe do i thonë që je kundra Zotit.

Lekatari: E di që do më kundërvihen. Sepse janë injorantë, sepse janë të paditur, sepse janë të paedukuar, sepse ja ke lënë edukimin rastësisë, sepse vendet e varfëra janë më lehtë të kontrollueshme. Sepse nëse ti je e edukuar nuk ke nevojë për Zotin si mekanizëm për të përballur jetën. Jetën mund ta përballosh dhe besimin ta kesh spiritual brenda teje. Kur ti besimin tënd dëshiron t’ia imponish tjetrit, aty kemi të bëjmë me dhunë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lexoni Gjithashtu

Categories Opinion

A është e vërtetë që Big Brother ndiqet kaq shumë në të gjithë botën, si në Shqipëri?

Nga Ergys Mërtiri A eshte e vertete qe Big Brother ndiqet po kaq shume ne…

LEXO ME SHUME
Categories Opinion

Pse çunat duhet të dalin me çunat

Nga Blendi Salaj Ky është një shkrim për burrat e sotëm, për moshatarët e mi…

LEXO ME SHUME
Categories Opinion

“Nuk dua të vijë dita, kur në Shqipëri të na thonë: Nuk lejohet për shqiptarët”

Në “Tregimin e ditës” në Youtube, Rudina Xhunga foli për vizitën në Koman, ku në…

LEXO ME SHUME
Categories Opinion

Çamëria gurëthemel i Shqipërisë etnike

Çamëria gurëthemel i Shqipërisë etnike. Nga Azgan Haklaj Ajo është pjesë e trungut kombëtar shqiptar…

LEXO ME SHUME
Categories Opinion

Hysni Sharra, një shans për Vlorën europiane, patriotike dhe dinjitoze

Nga Nikola Kedhi Përgjatë dekadës së fundit, të paktë kanë qenë kandidatët për deputetë, këshilla…

LEXO ME SHUME